Roder HTS Structures

VÂNZĂRI – Prelate de schimb

Vă aflaţi în căutarea unor prelate de schimb pentru a înlocui stocul existent de prelate de corturi? Dacă acesta este cazul, opriţi-vă aici.  RÖDER HTS HÖCKER furnizează prelate de schimb pentru majoritatea sistemelor convenţionale de structură cu deschidere liberă pentru mult mai puţin decât vă aşteptaţi!

Prelatele din material de calitate optimă de la RÖDER HTS HÖCKER sunt fabricate prin utilizarea celor mai noi echipamente de Tăiere Controlată de Calculator, sudură la frecvenţă ridicată, lipire la cald şi finisare. Prin utilizarea metodelor de fabricaţie avansate tehnologic, noi garantăm că prelatele noastre pre-concepute sunt fabricate şi finisate cu toleranţe plus/minus minime, garantând dimensiuni şi finisaje perfecte de fiecare dată.

Prelatele noastre de calitate superioară sunt fabricate utilizând numai materiale textile de ultimă oră, de calitate superioară avansată, cu capilaritate redusă, antifungice, acoperite cu PVC alb lucios, precum şi cheder cu proprietăţi anti-umiditate.  Selectarea şi utilizarea materialelor de calitate superioară garantează nivelul maxim de calitate, fiabilitate şi durabilitate în construirea structurilor temporare. Prelatele noastre asigură atât performanţa optimă cât şi ciclul de viaţă prelungit la care vă aşteptaţi numai de la un produs a cărui proiectare a ajuns la nivel de artă.

Toate materialele textile acoperite cu PVC provin din Comunitatea Europeană, garantând că materialele selectate sunt complet ignifuge în conformitate cu standardele industriei inclusiv DIN 4102, B1, M2 (NB: materialele textile se conformează şi cu majoritatea standardelor internaţionale recunoscute privind materialele ignifuge).

Contactaţi RÖDER HTS HÖCKER astăzi pentru informaţii suplimentare referitoare la produse şi preţuri.