Roder HTS Structures

VÂNZĂRI – Corturi personalizate

De la concepţie până la execuţie, departamentul de proiecte speciale de la RÖDER HTS HÖCKER poate realiza structuri cu design personalizat pentru majoritatea tipurilor de aplicaţii.

Anii de experienţă combinaţi cu utilizarea tehnologiei de vârf sunt cheile succesului nostru în domeniu. Designerii şi proiectanţii noştri beneficiază de o experienţă combinată de peste jumătate de secol în domeniul fabricării de structuri personalizate cu deschidere liberă.  Aceasta, împreună cu utilizarea ultimei tehnologii CAD şi a echipamentului de proiectare cu precizie CNC, permite RÖDER HTS HÖCKER să transforme majoritatea ideilor de concept în realitate.

Structurile sunt proiectate şi furnizate în conformitate cu cerinţele specifice clienţilor. O specificaţie particulară, de exemplu, poate necesita ca structura să dispună de capabilităţi de sarcină de vânt sau zăpadă excesive. În majoritatea cazurilor, noi putem satisface specificaţiile clienţilor, de la o structură într-o singură apă până la un centru de HoReCa etajat şi complet izolat.

Palmaresul nostru în ceea ce priveşte livrarea structurilor cu design personalizat este şi mai mult îmbunătăţit prin capabilitatea noastră de a asigura resurse pentru o instalare expertă şi gestionarea proiectului. Aceste resurse reprezintă un atu major al companiei RÖDER HTS HÖCKER şi se află întotdeauna la dispoziţia clientelei noastre globale. De la asigurarea unui singur tehnician pentru instalare care să asiste şi să direcţioneze echipa clientului în cursul instalării iniţiale şi până la asigurarea unui întreg serviciu de gestionare a proiectului în calitate de contractant principal, noi oferim servicii complete de furnizare şi instalare pe întreg mapamondul.

Contactaţi RÖDER HTS HÖCKER astăzi pentru a discuta următorul dumneavoastră proiect.