Roder HTS Structures

ÎNCHIRIERE ŞI VÂNZĂRI – Corturi industriale

RÖDER HTS HÖCKER este un lider în designul, furnizarea şi instalarea depozitelor şi structurilor temporare atât pentru uz permanent, cât şi semi-permanent.

Disponibilă atât pentru închiriere pe termen lung, cât şi pentru achiziţie propriu-zisă la nivel global, gama noastră de structuri temporare modulare inovative oferă clienţilor noştri soluţii instantanee de spaţii acoperite adecvate pentru o multitudine de aplicaţii industriale şi specializate. Acestea includ: depozitare generală temporară, facilităţi de logistică şi distribuţie, incinte de reabilitare, fabrici, suprafeţe comerciale, săli de expoziţie, instalaţii aviatice,  porturi, facilităţi militare şi de recreare.

Corturile industriale oferă calitate, versatilitate şi un raport preţ-calitate imbatabil în comparaţie cu metodele de construcţie tradiţionale.  Acestea pot fi asamblate, prelungite, demontate sau reamplasate cu întreruperi minime ale activităţii şi cu o viteză de construcţie de neegalat în comparaţie cu metodele de construcţie tradiţionale.

Structurile standard  sunt disponibile în lăţimi ale deschiderii libere de 5,00m, 7,50m, 12,50m, 15,00m, 17,50m, 20,00m, 25,00m şi 30,00m cu înălţimi standard la streaşină de 3,20m, 4,20m, 5,20m şi 6,20m (alte lăţimi şi înălţimi la streaşină disponibile la cerere). Structurile sunt disponibile atât în versiuni neizolate cât şi izolate în combinaţie cu o întreagă selecţie de accesorii opţionale.

Asigurarea unei instalări experte şi a resurselor pentru gestionarea proiectului la cererea clienţilor noştri complementează vasta noastră gamă de structuri. De la furnizarea unui singur tehnician de instalare până la asigurarea serviciilor complete de gestionare a proiectului cu rolul de contractant principal, personalul nostru specializat în construcţii va colabora cu echipa dumneavoastră pe tot parcursul proiectului pentru a asigura o satisfacţie totală şi un succes absolut al proiectului.c

Contactaţi RÖDER HTS HÖCKER astăzi pentru a discuta următorul dumneavoastră proiect.