Roder HTS Structures

De ce să alegeţi RÖDER HTS HÖCKER

Medii temporare de calitate sub un nume de încredere

RÖDER HTS HÖCKER GmbH aplică o politică de îmbunătăţire continuă în toate activităţile sale. Evaluarea regulată a nivelelor serviciilor, a tendinţelor pieţei, a preţurilor şi a activităţilor permite companiei RÖDER HTS HÖCKER GmbH să ofere servicii şi linii de produse optime clientelei sale mondiale.

Principalele atu-uri ale RÖDER HTS HÖCKER GmbH:

  • Un renumit producător german de sisteme de corturi şi structuri industriale.
  • O gamă variată de peste 600 de sisteme diferite de structuri temporare pentru aplicaţii multiple.
  • Instalaţii de producţie moderne, capabile să producă peste 60.000m² de structuri noi pe săptămână.
  • Componentele sunt prelucrate de maşini cu comandă numerică şi finisate manual pentru a se asigura o calitate optimă şi constantă.
  • O echipă tehnică dedicată de proiectanţi CAD/CAM şi ingineri de stabilitate pentru proiecte personalizate.
  • Standardele europene garantează structuri de calitate superioară, proiectate de profesionişti şi certificate în totalitate.
  • Personal tehnico-comercial intern, plasat în mod strategic pe întreg mapamondul, care asigură expertiză şi asistenţă pe plan local.
  • Se pot obţine întotdeauna termeni de execuţie scurţi indiferent de mărimea comenzii.
  • O marcă de încredere, recunoscută pe plan global, pentru liniştea dumneavoastră.
  • O politică competitivă de stabilire a preţurilor pentru toate liniile sale de produse, ceea ce garantează satisfacţia clienţilor.

Produse – Avem o selecţie de peste 600 de modele standard de structuri temporare din care puteţi alege, majoritatea acestora fiind disponibile spre livrare în numai 15 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.  Personalul nostru experimentat vă va propune cel mai adecvat produs pentru cerinţele dumneavoastră din vasta noastră gamă.  Ţinem întotdeauna cont de bugetul de care dispuneţi, asigurându-ne astfel că vi se va oferi cel mai adecvat produs pentru aplicaţia specifică la cel mai bun preţ posibil pe piaţă la ora actuală.

Servicii –  Când ne contactaţi, veţi intra în legătură directă cu unul din cei peste 40 de experţi tehnico-comerciali interni care operează pe plan global şi care, cunoscând necesităţile dumneavoastră specifice, vă vor oferi o structură temporară care să vă respecte cerinţele cu exactitate.

Angajamentul nostru – Cheia dezvoltării noastre constă în asigurarea unor produse şi servicii de primă clasă ceea ce rezultă în satisfacţia totală a clienţilor. Suntem mereu la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă răspunde întrebărilor generale şi tehnice legate de produse – scopul nostru este acela de a vă oferi un răspuns în mai puţin de 24 de ore de la apelul dumneavoastră.

Calitate şi garanţie  – Toate produsele noastre sunt complet garantate şi beneficiază de un nivel al serviciilor de primă clasă, pentru liniştea clienţilor noştri, atât în privinţa produselor, cât şi a calităţii execuţiei. Noi avem ani de experienţă în domeniul proiectării, fabricării şi furnizării de structuri temporare.

Faceţi următorul pas şi contactaţi RÖDER HTS HÖCKER GmbH astăzi.