Roder HTS Structures

Despre RÖDER HTS HÖCKER GmbH

Produse de calitate sub un nume de încredere

RÖDER HTS HÖCKER GmbH este un lider în sectorul de design, fabricare şi furnizare a sistemelor de structuri demontabile, temporare şi semi-permanente, cu deschidere liberă. Este un furnizor atât pentru sectorul privat, cât şi pentru cel public, inclusiv pentru industria HoReCa şi management evenimente, armată, organizaţii umanitare şi industria în general.

Numele familiei Röder reprezintă o activitate de peste 50 de ani în industria de fabricare a corturilor. Noua companie a fost lansată în anul 2001 de către expertul Heinz Röder, lider în această industrie. Un inovator în acest sector, acesta a putut apela  la aproape jumătate de secol de experienţă şi cunoştinţe acumulate de-a lungul anilor în poziţia sa ca deţinător al Röder AG. Înfiinţată în 1959, Röder AG a fost vândută în anul 1994 când Heinz Röder a renunţat la participarea sa în activităţile companiei.

Compania a cunoscut o dezvoltare rapidă de la înfiinţarea sa, iar astăzi este considerată pe plan global un lider important pe piaţa de specialitate. Compania produce o gama diversă de structuri de corturi modulare autoportante, cu deschideri libere ce sunt disponibile cu lăţimi ce variază între 3,00m – 60,00m.

Inovaţia şi tehnologia sunt principalele forţe motrice ale companiei, investiţiile substanţiale în procesele de producţie jucând de asemenea un rol important în dezvoltarea continuă şi constantă a acesteia.  Compania continuă să investească în unitatea sa de fabricare a corturilor, cu instalaţii de ultimă generaţie, ce ocupă o suprafaţă de 64.000m² în regiunea Kefenrod din Germania. Această unitate oferă posibilitatea companiei să-şi producă intern vasta gamă de produse de calitate.  Aceasta garantează că toţi clienţii vor primi servicii la nivele optime, inclusiv termeni de execuţie scurţi, controlul calităţii, preţuri competitive şi produse concepute şi fabricate după cele mai exigente standarde de calitate.

În momentul de faţă compania angajează o forţă de muncă directă de 130 de persoane, majoritatea acestora fiind angajaţi încă din primele zile ale acesteia. Toţi angajaţii sunt specializaţi şi formaţi în domeniul lor de activitate, fiind încurajaţi să dobândească noi competenţe şi să se dezvolte pe plan profesional în cadrul organizaţiei. Compania se mândreşte cu gradul său ridicat de retenţie a angajaţilor şi o etică pozitivă la locul de muncă.

Aşteptăm cu plăcere să colaborăm cu dumneavoastră şi să vă oferim produse ce vă vor impresiona prin designul lor durabil, inovativ şi de calitate.